Terug naar de hoofdpagina


 
Familie van Pijkeren uit Voorburg, Bezocht in mei 2015
 
Beste familie Bobeldijk, We hebben genoten van jullie heerlijke huis. Gelukkig hebben we mooi weer gehad en genoten van de heerlijke tuin !! De omgeving is prachtig. De inrichting is super gezellig ! We hebben heerlijk geslapen in de bedden en onder het mooie beddengoed ! Zag er fantastisch uit !! Van alles was aanwezig ! Van toiletpapier tot en met handdoeken etc. Heel goed verzorgd !
 
Dank jullie wel ! Groet, Ron, Josée, Cindy, Dennis en Sabine van Pijkeren.
 


 
Ron en Karen uit Breda, Bezocht in oktober 2014
 
Het was weer even geleden dat we in La Maison Chouette waren geweest maar het voelde als thuiskomen. We werden gastvrij ontvangen. De kachel brandde. Mooie lichte kamer met badkamer (ligbad) toegevoegd. Het weer was geweldig en we hebben genoten van een wandeling bij zonsopgang waarbij de herten ons verbaasd aankeken. 's Avonds heerlijk bij de kachel of in het huiskamerrestaurant waar de maaltijden weer geweldig waren. Het was een kort verblijf maar "we waren er weer helemaal uit!"
 
Dank voor de goede zorgen !
 


 
Kees en Ingrid uit Gemert, Bezocht in september 2014
 
Heel toevallig door een advertentie in de Kampioen zijn we hier gekomen. De website van gite La Maison Chouette ziet er fantastisch uit. Enwat er beloofd werd is ook uitgekomen. Het is een mooi huis van alle gemakken voorzien. Van een theelepel tot sauna. Nooit geweten dat dit zo'n mooie omgeving is. Vaak zijn we hier door gereden naar het zuiden. De omgeving is erg mooi en vredelievend. Zo zou het in de hele wereld moeten zijn. We hebben een heerlijk weekje uitgerust, genoten van mooi weer bij het zwembad en prachtige tuin. Het is een aanrader.
 
Veel geluk voor de toekomst, Kees en Ingrid
 


 
Bas bank uit Utrecht, Bezocht in juli 2014
 
We hebben hier een geweldige week gehad. Wat een heerlijk Frans huis met originele details, dikke muren en een kachel die we de eerste dagen nog aan hadden omdat het wat minder weer was geweest. We hebben een zonnige week gehad. Het huis heeft een heerlijke diepe bloe Marijke tuin waar het fruit (bessen, pruimen, ..) voor het oprapen lag of voor het plukken was. Een fijn en kindvriendelijk beveiligd zwembad erbij. Echt een tuin om een geheime hut te bouwen, dat hebben we dan ook gedaan. De omgeving is heerlijk rustig en landelijk. Dit hebben we oa verkend door de bij het huis behorende mountainbikes te gebruiken, we hebben verschillende vossen en herten gespot. En wat een gastvrijheid van de eigenaars! Wat zijn we heerlijk tot rust gekomen hier.
 
Gr. bas en Lydia, Benne en Tiemen
 


 
Suntjens uit Utrecht, Bezocht in september 2012
 
Beste familie Bobeldijk, De wensen die wij hadden voor de vakantie, een mooi huis, grote tuin met zwembad, heerlijk eten op babyfoon afstand, mooie omgeving, waren hier ruimschoots aanwezig. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Onne vond de tuin, de lange gang en het zwembad helemaal fantastisch. Ook wij hebben heerlijk genoten van het huis en de tuin. Jullie table d'hotes is tres magnifique ! Als wij van de MICHELIN waren dan kregen jullie en ster. Ook de wijn keuzes bij het eten waren erg goed. Bedankt voor de gastvrijheid.
 
Groet..Ron, Lida, Onne en Fedde
 


 
Familie van den Berg uit Delft, Bezocht in juni 2012
 
We hebben ons prima vermaakt in La Maison Chouette ! De meiden (van 4 & 1) vonden vooral de schommels, de tuin, het zwembad en de lange gang geweldig. En het feit dat we hier op zoveel verschillende plekken konden eten, zowel binnen als buiten. We genoten vooral van de rust, de donkere nachten (echt pikdonker) en de sauna. Even geproefd van het franse plattelandsleven :-) Het was heerlijk !
 
Jeroen, Christa, Noa & Vera uit Delft
 


 
Karen en Ron uit Dordrecht, Bezocht in april 2011
 
Het eerste bericht in dit gastenboek na 2009. Het zal toch niet zo zijn dat er intussen geen gasten zijn geweest? Nee dus! Wij zelfs twee keer. En da's niet voor niks. De rust van een klein dorp op het het platteland, de goede zorgen van Volkert, Jannie en Cor en niet te vergeten het heerlijke eten in het huiskamerrestaurant maakten dat die eerste en tweede keer niet onze laatste zullen zijn. Boek dus allemaal maar niet in de weken dat wij nog eens willen !
 


 
Edwin en Marieke uit Nieuw Vennep, Bezocht in oktober 2009
 
De top 5 momenten van deze heerlijke week in een gite die bijna alles heeft: 1) de nachtelijke sterrenhemel met "vallende ster" moment 2) de stille nachten 3) de verkwikkende sauna 4) werkelijk alles om lekker te koken aanwezig in de keuken 5) Eind oktober van de zon genieten in de tuin !
 
Zonnige groet, Edwin en Marieke
 


 
Familie Bakker uit Schagen, Bezocht in september 2009
 
Zomaar bij toeval dit leuke rustige adres gevonden. Een voordeel is dat je gewoon Nederlands kan praten, bellen, mailen en reserveren. Voor ons prima want wij spreken geen Frans. Het is een heerlijke plaats en omgeving om even lekker bij te komen. De inrichting van het huisje is dik voor elkaar en het zal u aan niets ontbreken. Er is zelfs een infrarood sauna aanwezig. Omdat het in september s avonds al weer iets killer wordt is het gebruik van de gietijzeren houtkachel een heerlijke en gezellige uitkomst. 's morgens klokslag 08:15 uur staat de bakker met vers brood voor de deur. De tuin is groot en biedt volop privacy. Zeker voor ons nog een bezoek waard.
 


 
Een viertal uit Nederland en Belgie, Bezocht in januari 2009
 
De nieuwjaarsweek werd zoals vaker in Frankrijk doorgebracht, wij troffen het : een hartelijke ontvangst in Bousseraucourt door de familie Bobeldijk, het huis was al opgewarmd, het bestelde brood lag klaar. Dit vakantiehuis is met veel zorg en smaakvol ingericht, wij vonden het er comfortabel en compleet. Er is geen cv, even wennen, maar door de kacheltjes en niet te vergeten de sfeervolle houtkachel in de mooie schouw werd het warm genoeg. In de kast is veel streek- en wandelinformatie te vinden. Het is er rustig, glooiend, kleine dorpen op loopafstand door mooi landschap, fonteinen overal. Andere mooie streken (Vogezen) goed te bereiken. De familie Bobeldijk staat met raad en daad klaar als je dat wilt,verder ben je helemaal op jezelf in dit fijne vakantiehuis. We zouden nog eens terug moeten komen in de zomer, want de tuin lijkt ook zeker de moeite waard.
 
Cees, Ronald, Wim, Agnes
 


 
   Schrijf ook wat in ons gastenboek..
 
Uw naam

Uw email adres

Uw gastenboek bericht

Uw bericht ontvangen wij per email.
We zullen het zo snel mogelijk op deze pagina plaatsen !Terug naar de hoofdpagina