Terug naar de hoofdpagina

 
U bent van harte welkom in deze gite. We zijn in 2007 begonnen met een eerste gite te verhuren in Bousseraucourt. Intussen is er een tweede gite bijgekomen. Deze "draait" nu ook al een paar jaar. We hebben de gites steeds met veel plezier als familiebedrijfje gerund. We wonen in dezelfde plaats Bousseraucourt en verzorgen ter plekke de ontvangst, de service en het onderhoud.
~
We proberen altijd dingen te verbeteren en een zo goed mogelijke service te verlenen. Zo zijn de huizen altijd goed schoon en we zorgen voor het beddengoed en de badhanddoeken. U hoeft bij wijze van spreken alleen een koffer met vakantiekleding mee te nemen. De huizen zijn compleet ingericht en in de keukens is alles aanwezig. Ook echte wijnglazen bijvoorbeeld, maar ook een afwasmachine en heteluchtovens.
~
Als er extra wensen of vragen zijn, proberen we daar graag aan te beantwoorden. Dat kan zowel vooraf bij de reservering en in de aanloop naar de huurdatum, als tijdens uw verblijf in één van onze huizen. We bieden compleet verzorgde huizen met bij het ene huis ook een zwembad (La Maison Chouette) en bij het andere huis (La Maison de la Buse) een heerlijke warme buitenspa. We hopen dat meer mensen naar dit stukje Frankrijk (Franche Comté) komen om hier een rustige vakantie te genieten. Het is niet ver rijden van Nederland en België en je kunt hier nog ongeremd rondrijden en wandelen zonder te veel drukte.
~
Graag tot ziens !
 
Groeten van de familie Bobeldijk uit Bousseraucourt !
 


Terug naar de hoofdpagina