Terug naar de hoofdpagina

Prijzen:
Hoogseizoen:
Het hoogseizoen duurt vanaf zaterdag 12 juni 2021 tot en met zaterdag 25 september 2021.
Prijs p/w voor het hele huis is 910,- euro, alles inclusief (*). Voor meer dan 4 personen wordt 50,- euro per week extra in rekening gebracht. Er kunnen maximaal 6 personen in het huis verblijven.
 
Laagseizoen:
Het laagseizoen duurt tot zaterdag 12 juni 2021 en na de zomer vanaf zaterdag 25 september 2021 tot zondag 2 januari 2022.
Voor 1-2 personen wordt in die periode 665,- euro per week gerekend.
Voor 3-4 personen wordt in die periode 735,- euro per week gerekend.
Voor 5-6 personen wordt in die periode 800,- euro per week gerekend.
 
Losse nachten:
In het laagseizoen zijn minimaal 3 nachten mogelijk voor:
Voor 1-2 personen 95,- euro per nacht.
Voor 3-4 personen 105,- euro per nacht.
Voor 5-6 personen 115,- euro per nacht.
 
Baby’s die van een baby-bedje gebruik maken, rekenen we niet als een extra persoon.
Huisdieren: 25,- euro per huisdier per gehuurde periode. Deze prijs wordt bij de huurprijs opgeteld.
 
(*) alles inclusief betekent inclusief bed- en badlinnen (handdoeken), electriciteit, water, wifi, zwembad, infraroodcabine en hout voor de houtkachel. Alles inclusief geldt voor alle prijzen en periodes.
 

Betaling:
De boeking:
Als wij een email van U hebben ontvangen over de periode die U wilt huren, dan reserveren wij na uw toestemming en na uw akkoord met de voorwaarden op deze internetpagina, de door U gevraagde periode voor U op de kalender.
 
De aanbetaling:
Wij hanteren vervolgens de volgende betalingsvoorwaarden: Wij verzoeken U vriendelijk binnen 8 dagen ongeveer 30% van het huurbedrag over te maken als aanbetaling. Vermeldt daarbij in elk geval uw naam en de huurperiode. Na ontvangst van deze aanbetaling is uw boeking definitief. Als we na die periode van 8 dagen geen aanbetaling van U hebben ontvangen, zijn wij genoodzaakt de door U gevraagde periode weer als beschikbaar aan te duiden.
 
De restbetaling van de huur:
Wij verzoeken U het restant van het totale huurbedrag uiterlijk 4 weken voor aankomst over te maken.
Als de aanbetaling en de restbetaling door een korte reserveringsperiode binnen de 4 weken voor aankomst vallen, vragen we U het totale huurbedrag over te maken.
Als U een emailtje naar ons stuurt, wanneer U een betaling doet, dan kunnen wij deze zo snel mogelijk bevestigen.
 
Hoe betalen:
Ons rekeningnummer staat vermeld op www.lamaisonchouette.nl/contact Gasten die vanuit Nederland betalen, kunnen gebruik maken van ons nederlandse ING nummer. Andere gasten zoals uit Belgie, kunnen van ons franse IBAN nummer gebruik maken.
 
Annuleringsvoorwaarden:
Onderstaand overzicht is om aan te geven welke kosten voor uw rekening komen in geval van annulering.
 
Bij annulering tot aan 8 weken voor de dag van aankomst: de aanbetaling
Bij annulering vanaf 8 weken tot 6 weken voor de dag van aankomst: 35% van het totale bedrag
Bij annulering vanaf 6 weken tot 4 weken voor de dag van aankomst: 50% van het totale bedrag
Bij annulering vanaf 4 weken tot 2 weken voor de dag van aankomst: 75% van het totale bedrag
Bij annulering vanaf 2 weken tot voor de dag van aankomst: 90% van het totale bedrag
Bij annulering op de dag van aankomst: de totale huurprijs
 
Denkt U er eventueel aan een annuleringsverzekering af te sluiten voor uw huurperiode.
 

Aankomst en vertrek:
 
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. U krijgt 1 set lakens en 2 handdoeken per persoon per week. Als het erg fris of koud is buiten, zullen we belangrijke ruimten in het huis voorverwarmen. De basisbehoeften zoals een paar zeepjes, afwasblokjes voor de afwasmachine, kruiden/olie om te koken, een keukenrol en een paar closetrollen zijn aanwezig. Neemt u contact op voor een kinderbedje, -badje en -stoeltje.
 
U kunt op de dag van aankomst vanaf 16:00 uur in de gite. Op die dag zal iemand in het huis naast de gite/het huurhuis aanwezig zijn, om U de sleutel van de voordeur te geven en om U in uw huis rond te leiden.
 
In verband met de grondige schoonmaak van het huurhuis, vragen wij u op de dag van vertrek uiterlijk om 10:00 uur de sleutel van de voordeur weer bij ons in te leveren !
 

Ons huiskamerrestaurantje:
 
Als U een dag van te voren reserveert , kunt U in ons huiskamerrestaurantje eten. Wij serveren een 1-pansmaaltijd voor 15,- euro p.p. of een vier gangen menu voor 26,- euro p.p. naast de gite. Als U een dieet heeft of iets wel of niet graag eet, dan vernemen wij dat graag. Op zaterdag en zondag serveren wij alleen 1-pansmaaltijden.
 
Als U bij ons gebruik wilt maken van ons huiskamerrestaurant, verzoeken wij U contant te betalen. Wij kunnen geen pinbetalingen of creditcards verwerken. Er zijn voldoende pinautomaten in de omgeving ook in grote supermarkten om kleine bedragen te pinnen.
 
De bakker stopt wisselend (om de dag) in de ochtend tussen 08:00 en 08:45 uur voor de deur. Vraag ons naar de dagen waarop de bakker langs komt. U kunt in de omgeving uiteraard ook bij een bakker of een supermarkt terecht.
 

Fietsen:
 
Mountainbikes staan klaar in de gite. Het gaat om twee mountainbikes met 21 versnellingen en voor- en achtervering. Het landschap is sterk heuvelachtig, dus houdt U rekening met uw conditie.
 

Terug naar de hoofdpagina